Ποντίκι (Mouse)
Language Support
Play

CYLICOM Support+30 231 2207899

Get in touch
shape shape
κατασκευή ιστοσελιδας εσπα
Web Design.
Στη Cylicom σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ψηφιακά έργα τέχνης. Πιστεύουμε ότι εκεί που τελειώνει η εμπειρία και η γνώση, κυριαρχεί η φαντασία και η δημιουργικότητα.

Σχεδίαση Ιστοσελίδας

Στη Cylicom, σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σε συνεργασία με εσάς, με σκοπό να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο εικαστικό κομμάτι βασιζόμενοι στις τελευταίες τάσεις του Web Design. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής της ιστοσελίδας, έχετε τη δυνατότητα online παρακολούθησης της, σε όλα τα στάδια της εξέλιξής της. Στόχος μας είναι ο διαδικτυακός σας χώρος να είναι ελκυστικός για τον επισκέπτη.

κατασκευή ιστοσελίδας εσπα τιμές
κατασκευή ιστοσελίδας εσπα τιμές


Κατασκευή Ιστοσελίδας

Για την κατασκευή των ιστοσελίδων χρησιμοποιούμε αξιόπιστα Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) όπως το WordPress ή το Joomla. Οι ιστοσελίδες δε βασίζονται σε έτοιμα εμπορικά templates, αλλά δημιουργούμε τα δικά μας μοναδικά θέματα, τα οποία τα συνδέουμε με τα παραπάνω CMS.

O προγραμματισμός γίνεται με την τελευταία τεχνολογία (bootstrap, html5, css3 , κ.α). Κατά τη διάρκεια της κατασκευής της ιστοσελίδας, γίνεται ο απαραίτητος έλεγχος συμβατότητας με τις συσκευές κινητών τηλεφώνων και tablets. Στο τελικό στάδιο, γίνεται και η εκπαίδευσή σας από έμας, προκειμένου να μπορείτε να διαχειρίζεστε και μόνοι σας το περιεχόμενο της(φωτογραφίες, κείμενα κ.τ.λ.).


κατασκευή ιστοσελίδας εσπα τιμές
κατασκευή ιστοσελίδας εσπα τιμές

Όταν η ιστοσελίδα 'ανέβει' στο διαδίκτυο, γίνεται η ανάλυση των δεδομένων. Εξετάζουμε την συμπεριφορά των χρηστών μέσω των google analytics σε δείκτες όπως το ποσοστό εγκατάλειψης, η ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας, την οργανική της εμφάνιση σε λέξεις κλειδιά που είχαν τεθεί ως στόχοι κ.α. Τέλος γίνονται οι απαραίτητες αλλαγές ή διορθώσεις.

Κατασκευή Ιστοσελίδας με Πρόγραμμα ΕΣΠΑ

κατασκευή ιστοσελίδας εσπα τιμη

Εντάξτε την επιχείρησή σας σε ένα από τα προγράμματα ΕΣΠΑ και λάβετε την επιδότηση απο το αντίστοιχο πρόγραμμα. Στη Cylicom κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που έχουν τις προδιαγραφές, κατάλληλες για ΑΜΕΑ οι οποίες είναι απαραίτητες για τις ιστοσελίδες που είναι επιδοτούμενες από τα διάφορα προγράμματα του ΕΣΠΑ.

Οι ιστοσελίδες αυτές πρέπει έχουν πιστοποίηση WCAG 2.0 που έχει εγκριθεί από την επιτροπή προσβασιμότητας του παγκόσμιου ιστού (World Wide Web Consortium). Οι ιστοσελίδες αυτές δεν υστερούν στο σχεδιαστικό κομμάτι σε σχέση με τις υπόλοιπες, απλά είναι φιλικές σε άτομα με προβλήματα όρασης, φωτοευαισθησίας κ.τ.λ .

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Δείτε κάποια από τα έργα Κατασκευής Ιστοσελίδων