Ποντίκι (Mouse)
Language Support
Play

CYLICOM Support+30 231 2207899

Get in touch
shape shape
digital hotel marketing θεσσαλονικη
Digital Hotel Marketing.
Σύμφωνα με μελέτες, οι επισκέπτες ξοδεύουν 6 λεπτά στις ξενοδοχειακές ιστοσελίδες κατά μέσο όρο πριν καταλήξουν σε ποιο κατάλυμα θα μείνουν. Κάποια λεπτά αντιστοιχούν και στη σελίδα σας. Θα πρέπει να τους εντυπωσιάσουμε!

Κατασκευή Ιστοσελίδων για Ξενοδοχεία

Σχεδιασμός και Κατασκευή ιστοσελίδων ξενοδοχείων, μικρών και μεγάλων τουριστικών καταλυμάτων. Στη CYLICOM έχουμε την εμπειρία και την εξειδίκευση στη Σχεδίαση και Κατασκευή Ιστοσελίδων για Ξενοδοχεία, Βίλλες και Ενοικιαζόμενα Δωμάτια. Τα βήματα που ακολουθούμε είναι ο καθορισμός των στόχων της επιχείρησης μέσα από τη διαδικτυακή της προβολή, η σχεδίαση, η κατασκευή της ιστοσελίδας και η προώθηση της μέσα από τις στρατηγικές του Digital Marketing.

Σκοπός είναι η αύξηση των direct κρατήσεων μέσα από την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας και η βελτίωση της εικόνας του 'προϊόντος' προκειμένου να μπορεί να πουληθεί ακριβότερα (τιμή δωματίου).

κατασκευη ιστοσελιδασ ξενοδοχειου
κατασκευη ιστοσελιδασ ξενοδοχειου


Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείου

Στη Cylicom γνωρίζουμε το ρόλο που παίζει η σωστή δομή ενός ξενοδοχειακού website, προβάλλοντας τα δυνατά του σημεία, hotel highlights, τα destination highlights κ.τ.λ. Δημιουργούμε ελκυστικές προσφορές που μεγιστοποιούν την πιθανότητα κράτησης σε περιόδους χαμηλής ζήτησης.

Η σχεδίαση και η κατασκευή της ξενοχειακής σας ιστοσελίδας γίνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι η πλοήγησή της εύκολη από χρήστες κινητών τηλεφώνων και tablets, δίνοντας έμφαση στο UX design. Στη mobile εποχή που ζούμε αυτός είναι και ο πρωταρχικός μας στόχος.κατασκευη ιστοσελιδασ ξενοδοχειου
κατασκευη ιστοσελιδασ ξενοδοχειου

Στον τουριστικό αυτόν κλάδο, που ο ανταγωνισμός είναι υπέρμετρος, το SEO της ιστοσελίδας σας είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό και στη Cylicom Digital Agency δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε αυτόν τον τομέα. Στόχος μας είναι η οργανική κατάταξη της ιστοσελίδας σας να είναι στη πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων της Google, σε λέξεις κλειδιά που θα αναζητήσει ο υποψήφιος επισκέπτης σας.

Αύξηση των Direct Kρατήσεων

digital hotel marketing

Προωθούμε την ιστοσελίδα σύμφωνα με διεθνείς τεχνικές του Digital Hotel Marketing, όπως Google Campaigns, Search Engine Optimization, Social Media και e-mail marketing.

Στόχος είναι η αύξηση των direct κρατήσεων μέσω της ιστοσελίδας σας. Πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι η booking κατέχει το επιβλητικό 50% του συνόλου των κρατήσεων των online ξενοδοχείων στην Ευρώπη.

Γνωρίστε την ομάδα μας

Μιλήστε μας για το νέο σας project