Ποντίκι (Mouse)
Language Support
Play

CYLICOM Support+30 231 2207899

Get in touch
shape shape
digital marketing θεσσαλονικη
Digital Marketing.
Είμαστε οι κατάλληλοι για να κάνουμε την επιχείρησή σας να έχει μια ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο.

Digital Marketing

Διακρίνουμε τις προηγμένες υπηρεσίες του Digital Marketing που διαδραματίζουν βασικό ρόλο στην προώθηση της επιχείρησής σας και κάνουμε σαφές και κατανοητό στο κοινό, τι προσφέρετε.

Η παρακολούθηση όλων των τάσεων και των καινοτομιών στο Digital Marketing είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία οποιασδήποτε επιχείρησης και εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε την εταιρεία σας να έχει μια ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο.

digital-marketing-thessaloniki
digital marketing θεσσαλονικη

Digital Marketing

Η προώθηση ιστοσελίδων με SEO σας εγγυάται την αύξηση επισκεψιμότητας με αποτέλεσμα. Όταν κάποιος χρήστης κάνει μια αναζήτηση σε μια μηχανή, όπως η Google, εμφανίζονται κάποια αποτελέσματα. Το Search Engine Optimization, είναι η διαδικασία κατα την όποια στοχεύουμε σε κάποιες λέξεις κλειδιά ή φράσεις, και κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου η ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται όσο πιο ψηλά γίνεται στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης.

Μία από τις σημαντικότερες μεθόδους προώθησης μιας ιστοσελίδας είναι η στοχευμένη διαφήμιση στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google. Αρχικά επιλέγουμε τις λέξεις- κλειδιά που έχουν σχέση με την επιχείρησή σας και κάθε φορά που ένας χρήστης αναζητά πληροφορίες στο διαδίκτυο, σχετικές με αυτές τις λέξεις, η διαφήμισή σας εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Μπορείτε να διαφημιστείτε με πολλές λέξεις- κλειδιά και να στοχεύετε σε συγκεκριμένα προϊόντα ή υπηρεσίες που θέλετε να προβάλετε. Επιλέγουμε τη χρονική στιγμή που θα προβάλλεται η διαφήμισή σας, αν θέλουμε να προβάλλεται σε mobile, σε desktop, σε ποιες περιοχές κ.α.

Η online διαφήμιση λειτουργεί με το Pay per Click. Με το Adwords χρεώνεστε μόνο εάν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας και μεταβεί στην ιστοσελίδα σας. Το ποσό που θα επενδύσετε στην online διαφήμισή σας, εξαρτάται από εσάς. Σε κάθε διαφήμιση Adwords ενσωματώνουμε στην ιστοσελίδα σας την υπηρεσία Analytics για μια λεπτομερή εικόνα των στατιστικών της επισκεψιμότητάς σας.

Τα τελευταία χρόνια τα συστήματα κοινωνικής δικτύωσης παρουσιάζουν τεράστια ανάπτυξη. Η αυξανόμενη χρήση τους κάνει επιτακτική την παρουσία της επιχείρησής σας στα Social Media. Εμείς αναλαμβάνουμε να προβάλλουμε την επιχείρησή σας στα κοινωνικά δίκτυα και να πετύχουμε τη βελτίωση της διαδικτυακή σας εικόνας, προσελκύοντας την προσοχή του κοινού και αυξάνοντας την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας.

Το σημαντικότερο εργαλείο μέτρησης των αποτελεσμάτων, είναι τα Google Analytics. Σε αυτό δίνουμε πρόσβαση και σε εσάς προκειμένου να έχετε μια σαφή εικόνα της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας.Με τα Google Analytics βλέπουμε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας, από ποια κανάλια ήρθαν (Organic, Paid, Social, Direct), πόσοι μας επισκέφτηκαν από Desktop, Mobile, Tablet, από ποιες πόλεις, πόσοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ιστοσελίδα, τι ακριβώς βλέπουν στον ιστότοπο, κ.α.

digital marketing θεσσαλονικη

Γνωρίστε την ομάδα μας

Μιλήστε μας για το νέο σας project