Ποντίκι (Mouse)
Language Support
Play

CYLICOM Support+30 231 2207899

Get in touch
shape shape
digital branding θεσσαλονικη
Digital Branding.
Το πακέτο Branding περιλαμβάνει την ονοματοδοσία, που είναι ο θεμέλιος λίθος για την εκκίνηση της διαδικασίας. Με βάση αυτό πορευόμαστε για τα επόμενα δύο βήματα, το Brand Story και τη σχεδίαση της εταιρικής ταυτότητας.

Digital Branding

Στη Cylicom, σας βοηθάμε να ενισχύσετε την ψηφιακή εικόνα της επιχείρησής σας, η οποία είναι σημαντική τόσο για τη βιωσιμότητά της, όσο και για την ανάπτυξή της. Με το Digital Branding δημιουργούμε τη στρατηγική με την οποία θα επικοινωνήσετε με το κοινό σας και τους υποψήφιους πελάτες.

κατασκευή λογότυπου θεσσαλονικη

Κατασκευή Λογότυπου

Στη CYLICOM παρέχουμε υπηρεσίες κατασκευής του εταιρικού σας λογότυπου. Το λογότυπο αποτελεί το σημαντικότερο στοιχείο μιας επιχείρησης, διότι είναι η πρώτη εικόνα της επιχείρησης και αυτή που την ακολουθεί για πάντα.

Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας

Τα στοιχεία που χτίζουν την εταιρική ταυτότητα, εκτός από το λογότυπο, είναι οι επαγγελματικές κάρτες, τα επιστολόχαρτα, οι φακέλοι και τα έντυπα. Στη CYLICOM αναλαμβάνουμε πλήρως τη δημιουργία της εταιρικής σας ταυτότητας.

κατασκευή λογότυπου θεσσαλονικη
κατασκευή λογότυπου θεσσαλονικη
Τα άλλα δύο σημεία του Digital Branding, περιγράφονται αναλυτικά σε άλλες ενότητες της ιστοσελίδας μας και είναι η κατασκευή της ιστοσελίδας σας και τα social media με την προώθησή τους.

Εταιρική Ταυτότητα

Δείτε κάποια από τα έργα Εταιρικής Ταυτότητας