Ποντίκι (Mouse)
Language Support
Play

CYLICOM Support+30 231 2207899

Get in touch
shape shape
Υπηρεσίες

Οι Υπηρεσίες μας

Σχεδίαση & Κατασκευή Ιστοσελίδας
We create wonderful digital things

  Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες με προσοχή στη λεπτομέρεια, γι' αυτό κάνουμε και τη διαφορά. Σελίδες φιλικές στις μηχανές αναζήτησης, που δίνουν στον επισκέπτη το βέλτιστο user experience.

 • Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες ελκυστικές, χρησιμοποιώντας τα τελευταία trends του webdesign ενώ παράλληλα είναι εύκολα προσβάσιμες και αποτελεσματικές. Η επαγγελματική ιστοσελίδα είναι η βιτρίνα της επιχείρησής σας. Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες με στόχο την αύξηση των πωλήσεων, την διεύρυνση του πελατολογίου με ελκυστικό περιεχόμενο, θέτοντας στόχο την πρώτη σελίδα στις μηχανές αναζήτησης. Σχεδίαση και κατασκευή μοναδικών ιστοσελίδων, που ‘ παίζουνε ’ παντού (desktops, tablets, smartphones). Εμπνευσμένοι από τα τελευταία trends του web design, για εμάς κάθε ιστοσελίδα αποτελεί ένα ξεχωριστό έργο τέχνης…

Κατασκευή eShop
Ecommerce Strategy

  Δημιουργήστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στο διαδίκτυο και αυξήστε τις πωλήσεις κατακόρυφα. Η κατασκευή eshop από τη Cylicom θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα προϊόντα σας σε μία συνεχώς αυξανόμενη αγορά.

 • Η τεχνολογία δεν θα πρέπει να αποτελεί ένα επιπλέον βάρος, αλλά ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για μια επιτυχιμένη οικοδόμηση της ψηφιακής σας επιχείρησης έχοντας ένα online κατάστημα διαθέσιμο 24 ώρες το 24άωρο 365 μέρες το χρόνο για τους πελάτες σας. Συνδυάστε την κατασκευή της νέα σας ιστοσελίδας με την δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Πουλήστε τα προϊόντα σας 24ώρες το εικοσιτετράωρο 365 ημέρες τον χρόνο. Βρίσκεστε για παράδειγμα στην Θεσσαλονίκη; Εκμεταλλευτείτε την δύναμη του διαδικτύου και δημιουργήστε πελατολόγιο σε όλο τον κόσμο μέσω της ιστοσελίδας σας (e-shop).

Digital Marketing
“If you can’t measure it, you can’t manage it.”
Peter Drucker

  Όσο επιτυχημένα και αν έχει γίνει η σχεδίαση και η κατασκευή μιας ιστοσελίδας, αναπόσπαστο κομμάτι αποτελεί η προώθησή της. Σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε τα απαραίτητα εργαλεία για μια επιτυχημένη προώθηση και διαφήμιση στο διαδίκτυο.

 • Στόχος του internet marketing είναι η αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας, στο κοινό που επιθυμείτε. Βοηθάμε τους πελάτες μας να δημιουργήσουν και να επιταχύνουν την ψηφιακή τους επιχείρηση δημιουργώντας κορυφαία ψηφιακά προϊόντα, υπηρεσίες και καμπάνιες. Οι αποτελεσματικότεροι τρόποι προώθησης ιστοσελίδων είναι οι εξής: • Βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας για τις μηχανές αναζήτησης με τεχνικές μεθόδους SEO (Search Engine Optimization) με στοχευμένες λέξεις-κλειδιά • Διαφημιστικές Καμπάνιες μέσω Google Adwords (Pay per Click) • Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ( Social Media), όπως Facebook, Twitter, κ.α. SEO

Digital Branding
"A brand for a company is like a reputation for a person. You earn reputation by trying to do hard things well. "
- Jeff Bezos

  Το πακέτο Branding περιλαμβάνει την ονοματοδοσία, που είναι ο θεμέλιος λίθος για την εκκίνηση της διαδικασίας. Με βάση αυτό, πορευόμαστε για τα επόμενα δυο βήματα, το Brand Story και τη σχεδίαση της εταιρικής ταυτότητας.

Digital Hotel Marketing
"The golden rule for every business man is this: 'Put yourself in your customer's place."
- Orison Swett

  Στη CYLICOM σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ιστοσελίδες ιστοσελίδες για ξενοδοχεία, βίλες και τοουριστικά καταλύματα που 'πουλάνε'. Γνωρίζουμε και προβάλουμε τα δυνατά σας σημεία εκεί που πρέπει, δημιουργούμε προσφορές με σκοπό τη μείωση των OTAS και την αύξηση των direct κρατήσεων.

 • Προωθούμε την ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης (SEO,GOOGLE ADWORDS)...